Coronaregels NUT Gaasterlân-Sleat per 20 sept. 2021


We mogen weer meer bezoekers ontvangen, echter vanaf 1 oktober heeft u een coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling van het NUT te kunnen bezoeken.

(Wij volgen hiermee de RIVM maatregelen op van 25 september.)


Een coronatoegangsbewijs kan bestaan uit een vaccinatiebewijs, een herstel bewijs, een bewijs dat u recent (minder dan zes maanden) hersteld bent van corona of een negatieve testuitslag, PCR test (niet ouder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling). 


Deze zet u met de coronaCheck-app om in een QR-code.


Deze code laat u met uw identiteitsbewijs en uw entreekaart bij de controle aan ons zien om toegang te krijgen tot de voorstelling. 


Liever een papieren coronatoegangsbewijs?

Ga naar coronacheck.nl/print

Heeft u geen vaccinatiebewijs of herstel bewijs?

Laat u uiterlijk 24 uur van tevoren gratis testen via testenvoortoegang.nl 


* Al toegangskaarten voor een voorstelling maar helaas ook coronaklachten?

Stel, u heeft klachten die bij corona passen. Dan kunt u zich uiterlijk op de dag van de voorstelling tot 17.00 uur bij ons afmelden. Dat doet u per mail: info@nutgaasterlan-sleat.nl. Vergeet niet uw kaartjes in dezelfde week te (laten) bezorgen bij ons: p/a Pypsterstikke 9, 8561 AW Balk. Vermeld duidelijk uw naam en adres op de teruggebrachte kaartjes. Alleen met de combinatie van mail en toegangskaartjes (met adresgegevens) kunnen wij het bedrag terugstorten.